Prva liga RS

Borac porazio Modriču i osvojio jesenju titulu

  • 24.11.2018. 17:21

Ekipa Borca upisala je 13. pobjedu u meču 16. kola Prve lige RS-a te je na taj način osvojila jesenju titulu sa tri boda više od Sloge.

Nakon prvih 45 minuta utakmice između Borca i Modriče nije bilo pogodaka, a onda u 56. minuti Jakupović glavom postiže pogodak za vodstvo Banjalučana. Aničić je u 65. minuti povisio na 2:0, a pitanje pobjednika odlučeno je u 73. minuti, kada Šikanjić pogađa za 3:0.

Jedino što je Modriča uspjela do kraja je utješni pogodak Tadića za, kasnije će se ispostaviti, konačnih 3:1.

Drugoplasirana Sloga remizirala je na gostovanju kod Drine u Zvorniku rezultatom 2:2, Dok je Rudar iz Prijedora koji je u prošlom kolu pobijedio Borac slavio na gostovanju kod Tekstilca rezultatom 2:0. 

Željezničar je sa 5:1 bio bolji od Podrinja, a Kozara od Slavije (2:0). U posljednjem meču Sutjeska je u Foči pobijedila Slobodu sa 3:0. 

Borac je tako osvojio titulu jesenjeg prvaka u Prvoj ligi RS-a sa 41. osvojenim bodom, tri više od Sloge, dok je Rudar iz Prijedora na trećem mjestu sa 28 bodova.

Na dnu je Tekstilac sa 14 bodova, koliko ima i Drina, dok po 16 bodova imaju Sloboda i Modriča.
 

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм