Najbolja odbojkašica svijeta

Dvorana u Bileći nosi ime Tijane Bošković

  • 20.07.2019. 19:52

Bilećki hram sporta u kome je prve korake napravila najbolja odbojkašica svijeta Tijana Bošković od sada nosi njeno ime. Tijana je Bileću proslavila pa su se Bilećani na ovaj način odužili svojoj šampionki. 

Ona zahvalna obećava nova  odličja.

"Zahvalila bi se opštini Bileća, idejnim tvorcima ovoga. Ono što mogu da obećam jeste da ću u buduće kao i do sada svoj grad i sebe predstavljati u najboljem mogućem svjetlu. Potrudiću se da vas obradujem novim uspjesima i medaljama", kaže Tijana.

I ovaj put su Bilećani Tijanu dočekali gromoglasnim aplauzima i sa oduševljenjem. Složno poručuju da im je ona najveći ponos.

"Mnogi sportisti su odavde otišli i otići će. Ale evo kao što je Tijana najbolja na planeti mislim da je to rijetkost da je ona zaista jedna zvijezda za svaku opštinu za velike opštine a ne za jednu malu kao što je Bileća", rekao je Radovan Vuković, narodni poslanik.

Tijana Bošković je ponos i cijele Republike Srpske i srpskog naroda svugdje na svijetu. Posebno ponosni u Odbojkaškom savezu Srbije.

"Tijana prije svega tebi čestitam, ovo je velika stvar i za odbojkaški sport u srpskim zemljama u državi Srbiji u Republici Srpskoj u gradu Bileći i Hercegovini. Ovo je velika stvar za tebe za odbojku za sve nas", kaže Zoran Gajić, predsjednik Odbojkaškog saveza Srbije.

"Mislim da za mlade ljude ne treba bolji i veći motiv nego ono što je Tijana Bošković uradila za svoj grad za svoju republiku za svoj narod i našu naciju", rekao je Nedeljko Čubrilović, predsjednik NS RS.

Tijana kaže da svaki put kada može dolazi u rodni grad. Svi zajedno planiraju da se u Bileći pokrene i škola odbojke kako bi mladi imali priliku da zakorače putem Tijane Bošković.

Тагови:
  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:30 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.