ATV

Brojne medalje za dvije godine postojanja

Džudo klub Rei stvara šampione

 • 16.03.2019. 19:46

Postojimo tek dvije godine, a već se možemo pohvaliti brojnim medaljama kažu u Džudo klubu Rei. Ovaj kolektiv u svojim redovima ima i šampiona BiH, na svako takmičenje idu sa visokim ambicijama, a sigurni su da ih oni najveći uspjesi tek očekuju. Nade Džudo kluba Rei imaju pravog učitelja u Dijani Zirojević koja je svojevremeno donijela prvu medalju za Republiku Srpsku.

"Trudimo se da ovom članstvu pružimo sve što znamo i prenesemo im naše sportske, ali i ljudske vještine. I novim članovima prilazimo s avelikom pažnjom i nadamo se da ćemo ubuduće imati više termina, ali i više djece. Uvijek je bilo talenata, samo je motivacija bila upitna. Uspjeh će doći ako budu imali čvrstu volju i ako budu bili posvećeni", rekla je Dijana Zirojević, trener u Džudo klubu Rei.

Klinci su prezadovoljni tretmanom, ali i onim što su naučili u ovom klubu. Teže da jednog dana budu kao njihov trener i nadaju se da će ponoviti Dijanine uspjehe. Neki se polako zaljubljuju u džudo, a neki su već sada na dobrom putu.

"Bila sam na raznim takmičenjima, u Laktašima, Prijedoru, Zagrebu i drugim gradovima. Osvojila sam nekoliko medalja, a cilj mi je da budem uspješna kao trener" rekla je Darija Vuksan.

Sa njom se slaže i Ana Petra Bilčar koja je prije dvije godine zakoračila u ovaj sport.

"Dijana je odličan trener. Podržava nas u svemu i jednog dana želim da budem kao ona" rekla je Ana Petra.

Dijana Zirojević poručuje da njeni džudisti napreduju svakog dana i da se nada kako će se u narednom periodu zajedno radovati novim medaljama.

Тагови:
 • 20:30 Револуција 1917

  Револуција 1917

 • 21:00 Емисија: Ћирилица

  Ауторска емисија Миломира Марића.

 • 23:20 Муззик топ 20

  Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

 • 00:30 Ноћни програм

  Ноћни програм