Ubjedljiv poraz

Federer nakon poraza od Đokovića: Bilo je strašno kroz šta sam prošao

 • 30.01.2020.14:49

Švajcarac Rodžer Federer (38) ostao je bez finala Australijan ppena nakon što je danas doživio 27. poraz karijere od srpskog tenisera Novaka Đokovića.

Federer je u meč ušao s povredom koja mu nije dopustila da se kreće kako bi želio, ali je stisnuo zube i izašao na teren.

– Bilo je strašno kroz šta sam morao proći. Imao sam tri odsto šanse za pobjedu, izašao sam na teren i dobro otvorio meč. Nikad se ne zna, moram probati, ali kad sam shvatio da ne ide i da nema ništa od iznenađenja, bilo je baš teško. Nisam depresivan, čak sam srećan. Mislim da sam dobro igrao i znam da mogu bolje od toga. Takođe, mogu i mnogo gore. Mislim da je polufinale odličan rezultat s obzirom na to da nisam vidio takmičarski tenis prije Melburna gotovo dva mjeseca – rekao je Federer.

Iskusni Švajcarac je odgovorio i na pitanje da li je ikada bio u većem hendikepu protiv jednog od najboljih tenisera svih vremena.

– Nije mi ovo bilo prvi put, bilo je takvih mečeva. Tih tri odsto je sigurno bolje od nule. Bilo je gore u Londonu prije nekoliko godina kad sam se morao izviniti navijačima jer nisam mogao ni hodati – poručio je Federer.

Tagovi:
 • 08:00 Serija: Dugo sam te čekao (R)

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca koji su neočekivano ušli jedni u druge, Kadir, biznismen koji je za sebe izgradio život daleko od porodice.

 • 08:50 Centar dana (R)

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 10:15 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 10:30 Vojvođanska kuhinjica

  Uživajte u kulinarskim minutima na našem programu. Kuhajte sa ATV-om!

 • 10:55 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 11:10 Serija: Kolo sreće

  Ne propustite priču o domaćici iz malog mjesta kojoj se život potpuno mijenja kada dobije sedmicu na lotou.