ATV

Uživo od 12 na ATV

Igokea gostuje u Beogradu Mega Soccerbet-u

  • 10.01.2021. 10:09

Veliku bitku za doigravanje vidimo već na početku drugog dijela sezone ABA lige 2020/21. Mega Soccerbet (skor za sezonu 9-4) ugostiće Igokeu (9-3) u danas od 12:00 i ova utakmica može odlučiti puno stvari kada je u pitanju trka za prva 4 mjesta.

Gledajući njihove prethodne duele, prvo treba napomenuti da je Mega Soccerbet postigao prilično ubedljivu pobjedu u 1. dijelu sezone pošto su trijumfovali u Laktašima sa 84:62. Sada se dvije strane prelaze u Beograd da bi se još jednom suočile i vrijedi napomenuti da Mega Soccerbet ima prilično dobar rezultat protiv Igokee kada igra na domaćem terenu.

Mega Soccerbet je pobijedio u prethodnih 6 domaćih utakmica protiv Igokee u ABA ligi. Njihov ukupni međusobni rezultat na domaćem terenu Mega Soccerbet-a je 6: 1 za Beograđane.

Takođe je važno je napomenuti da je Mega Soccerbet ostao bez Jovana Novaka koji se prošle nedjelje preselio u španski tim Fuelabrada. Sa druge strane je i dalje veliko pitanje da li će Igokea moći da računa na svoja dva velika momka, Nikolu Jovanovića i Džekija Karmajkla, koji su zbog povreda propustili meč prošlog kola protiv Mornara.

Duel u fokusu: Marko Simonović (Mega Soccerbet) protiv Marka Jošila (Igokea).

Marko Simonović u ovoj sezoni obično igra na poziciji napadača i prilično je dominantan na toj poziciji, jer je trenutno drugi najbolji strijelac i najbolji rebonder Mega Soccerbet-a. U isto vrijeme, Marko Jošilo provodi dosta vremena na poziciji napadača i prilično dobro koristi svoju minutažu, jer je trenutno 3. najbolji strijelac i 4. najbolji skakač Igokee.

Međusobni dueli u regionalnoj ligi: Ukupno 11: 4; Na domaćem terenu Mega Soccerbet-a: 6:1.

Тагови: