"Srbi za Srbe"

"Karting iz bloka" za pomoć višečlanim porodicama

  • 24.05.2021. 20:10

Humanitarna organizacija "Srbi za Srbe" i Karting klub Borac zajedničkim snagama organizovali su akciju karting iz bloka, prvu takvog tipa koja je put od ideje do realizacije prošla u Banjaluci.

Na stazi u Zalužanima okupio se veliki broj mladih koji su učešćem u ovoj akciji dali svoj doprinos ovoj humanoj misiji. Prikupljeni novac biće preusmjeren za pomoć višečlanim porodicama u Banjaluci koje žive u teškim uslovima.

- Ovo je prva akcija ovog tipa i dramo mi je što smo baš mi u Banjaluci došli na ideju. Cilj naše ogranizacije je da pomažemo višečlanim porodicama, ovu akciju iskoristićemo da sredstva koja prikupimo preusmjerimo za pomoć porodicama sa više članova iz Banjaluke koje teško žive - rekao je član organizacije Srbi za Srbe Nikola Bulović.

Na ovaj poduhvat ponosni su i u Karting klubu Borac. Srećni što mogu da pomognu, ali i što se na ovaj način šalje lijepa slika. Karting je sport koji u posljednje vrijeme dobija na popularnosti u Banjaluci, a KK Borac postoji 19 godina.

- Nije nam ovo prva akcija, pomažemo kad god smo u mogućnosti. Lijepo je vidjeti veliki broj ljudi na stazi. Nadamo se da ćemo u narednom periodu konačno dobiti i prvenstvo na nivou Republike Srpske i BiH. Mi smo klub koji ima priličan broj članova što profesionalnih vozača, što amatera i rekreativaca - rekao je Bojan Zorić ispred KK Borac.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.