ATV

Legenda Lejkersa

Kobi Brajant: Srbija može da pobijedi SAD

 • 18.03.2019. 22:26

Košarkaška reprezentacija Srbije, igraće na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Kini u grupi D, zajedno sa Angolom, Filipinima i Italijom, i to voljom žrijeba na kojem je kuglice iz šešira izvlačio legendarni Kobi Brajant.

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena u jednom od intervjua koji je dao sa sajt FIBAWC, dao je svoje viđenje prvenstva i označio Srbiju kao glavnu opasnost po selekciju Sjedinjenih Američkih Država, naročito ako se košarkaši opuste na prvenstvu.

"Da li mislim da Srbija može da pobijedi SAD, odgovor je 'da'. Mislim da mogu da nas pobijede i da su jedini tim koji ima šanse da nas pobijedi. I zato moramo da budemo na prstima i spremni, jer svakako možemo da budemo poraženi", rekao je Kobi u videu objavljenom na Instagramu FIBA.

 • 20:45 Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  Putopisna avantura sa potpisom Banjalučanina Roberta Dacešina.

 • 21:15 Еmisija: Ćirilica

  Autorska emisija Milomira Marića.

 • 23:45 Muzzik top 20

  Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

 • 01:15 Noćni program

  Noćni program