Košarkaški savez Srpske osudio objavu Mladog Krajišnika

 • 07.02.2020. 13:01

Košarkaški Savez Republike Srpske saopštio je danas da "osuđuje postupke i objave na portalu Košarkaškog kluba Mladi Krajišnik Banjaluka, po završetku Finalne utakmice KUP-a Republike Srpske koja je odigrana u Banjaluci između KK Mladi Krajišnik i ŽKK Orlovi".

Vodeće tijelo košarke u Srpskoj navelo je da je će Izvršni odbor na sjednici koja je zakazana za 12. februar razmatrati i ovaj slučaj te će donijeti odgovarajuće zaključke i odluke.

"Očekujemo da će novo rukovodstvo KK Mladi Krajišnik koje narednih dana treba da bude imenovano, imati u vidu dešavanja u i oko KK Mladi Krajišnik u posljednjih nekoliko godina, te da ovakvih i sličnih dešavanja više neće biti, kako u interesu košarkaškog sporta, tako i u prvenstvenom interesu KK Mladi Krajišnik Banjaluka", saopšteno je iz Košarkaškog savez Srpske.

Prašinu je podigla objava sa Fejsbuk nalogu Mladog Krajišnika gdje je Orlovima "čestitano" na osvajanju četvrtog trofeja Kupa Srpske navodeći da su "legija stranaca i starica, promoterke LGBT pokreta" i "da im minimalno treba 15 godina da bi stigli 19 trofeja pobjednika Kupa Republike Srpske Mladog Krajišnika".

 • 18:20 Емисија: Енерго клуб

  Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:42 Спорт

  Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

 • 19:49 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.