Pred meč Partizana i Mančester Junajteda

Milošević poziva navijače da se uzdrže od rasističkih uvreda

  • 20.10.2019. 12:23

Partizan će u četrtak da ugosti ekipu Mančester Junajteda u 3. kolu grupne faze Lige Evrope, a engleski mediji su već počeli da pišu o toj utakmici.

Tako je Dejli Mejl kontaktirao trenera crno-bijelih Savu Miloševića, koji je ostao upamćen u Premijer ligi Engleske, s obzirom da je sa uspjehom nosio dres Aston Vile, u koju je došao upravo iz kluba na čijoj klupi sada sjedi.

Neizbježna tema bio je rasizam, a s obzirom na nedavne uvrede koje su tamnoputi reprezentativci Engleske doživjeli na gostovanju Bugarskoj, novinare pomenutog lista je interesovalo Miloševićevo mišljenje o tome kakav će doček imati igrači "Crvenih đavola".

"Kao bivši igrač koji ima prijatelje širom svijeta učiniću sve da se naši gosti osjećaju prijatno i da razmišljaju samo o fudbalu. Reći ću navijačima da nam u goste dolazi veliki, džinovski klub i treba da nam je čast što ćemo igrati protiv Mančester Junajteda prvi put poslije 1966. godine. Treba da budemo ponosno što ćemo da ugostimo igrače, trenere, rukovodstvo i navijače takvog kluba. Po mom mišljenju samo su neobrazovani ljudi, oni sa dna društva, sposobni za rasističke uvrede", istakao je strateg Partizana.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.