Pobjeda nad Lajpcigom

Nakon dvije godine Bajern vratio trofej: Pehar Kupa vraća se u Minhen

  • 25.05.2019. 22:00

Fudbaleri Bajerna iz Minhena osvojili su Kup Njemačke nakon pobjede u finalu nad ekipom Lajpciga sa 3:0. Bavarci su tako zaokružili sva tri domaća trofeja u ovoj sezoni i došli do triple krune.

Ako se uopšte dovodilo u pitanje ko će osvojiti Kup u Njemačkoj, sada je sve jasno. Pored toga što su osporavili igru Bajerna, ekipa iz Minhena osvojila je sva tri domaća trofeja i došla do triple krune.

Tim Nika Kovača dominirao je u okršaju sa ekipom Lajpciga. Bolji je osvojio trofej, ali je i poražena ekipa imala svojih prilika. Pogodili su prečku na početku duela, ali je to bilo sve što su spremili za odlične Bavarce.

Nakon dvije godine pauze Bajern ponovo u svoje vitrine vraća pehar Kupa i to na oproštaju Franka Riberija i Arjana Robena od njemačke ekipe.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм