Pokreće i vaterpolo klub

Nikola Rađen u Banjaluci promovisao svoj kamp

  • 23.06.2018. 19:51

Srbija je najbolja vaterpolo nacija na svijetu i zašto ne omogućiti klincima da uče od najboljih, kaže vaterpolista Nikola Rađen. 

Upravo se vodio tom idejom, kada je prošle godine pokrenuo kamp vodenih sportova u Vrnjačkoj banji. 

"Htio sam da to objedinim na taj način  da djeca koja gledaju svoje idole na telviziji, koji navijaju za njih, koji ih bodre, mogu da imaju priliku da ih upoznaju, da rade sa njima i da treniraju sa njima i to upravo ovaj kamp nudi i pruža. Zato se i zove "Number One" i zato dolaze svi najbolji svjetski vaterpolisti i dajemo priliku klincima da i oni jednog dana postanu šampioni", kaže Rađen.

Kamp pod nazivom "Number One" održava se od sedmog jula do drugog avgusta. A Nikola nam je ekskluzivno otkrio da nakon toga pokreće svoj vaterpolo klub. 

"Ja od septembra krećem sa svojim vaterpolo klubom u Pančevu gdje ću vršiti upis novih članova, klinaca i trenera tako da cu imati svoj vaterpolo klub, svoju akademiju", rekao je Rađen. 

Rađen trenutno nastupa u Rusiji za Dinamo iz Moskve, sa kojim je ove sezone osvojio duplu krunu. O povratku u reprezentaciju ne razmišlja. Ljeto koristi da promoviše kamp, i raduje ga što djeci može da omogući da uče od svojih idola.

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.