Dočekani aplauzom

"Orlovi" se vratili iz Kine u Srbiju

 • 17.09.2019.08:21

Košarkaši Srbije vratili su se u Beograd sa Svjetskog kupa u Kini gdje su osvojili peto mjesto, a na beogradskom aerodromu dočekani su aplauzom.

Najbolji strijelac šampionata i član idealne petorke Bogdan Bogdanović zahvalio je po dolasku na aerodrom onima koji su došli da dočekaju "orlove".

 

 

Povodom svog uspjeha na Mundobasketu, rekao je da je lijepo što je bar neko dobio nagradu.

Bogdanović je demantovao da je u ekipi došlo do narušavanja atmosfere tokom takmičenja kao što se pisalo u medijima.

"Tu smo mi, držimo se, imamo sjajnu atmosferu koja se nije kvarila i dovodila u pitanje. To nas je držalo i držaće nas zauvijek. Pisaće se svašta, ali mi znamo šta imamo. To je to", istakao je Bogdanović.

Poslije osvajanja petog mjesta na Svjetskom kupu u Kini, selektor Aleksandar Đorđević je podnio ostavku, a predsjednik Košarkaškog saveza Srbije predrag Danilović zakazao je za danas konferenciju za novinare.

 • 08:00 Serija: Dugo sam te čekao (R)

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca koji su neočekivano ušli jedni u druge, Kadir, biznismen koji je za sebe izgradio život daleko od porodice.

 • 08:50 Centar dana (R)

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 10:15 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 10:30 Vojvođanska kuhinjica

  Uživajte u kulinarskim minutima na našem programu. Kuhajte sa ATV-om!

 • 10:55 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 11:10 Serija: Kolo sreće

  Ne propustite priču o domaćici iz malog mjesta kojoj se život potpuno mijenja kada dobije sedmicu na lotou.