ATV

FSRS

Proširena Prva liga Republike Srpske!

 • 23.12.2019. 10:54

Prva sjednica Izvršnog odbora FSRS pod predsjedavanjem prvog potpredsjednika, Dušana Markovića, održana je juče u Banjoj Luci.


Izvršni odbor FSRS odlučio je da proširi Prvu ligu Republike Srpske na 12 klubova, i to odmah od naredne sezone. To znači da će iz lige ispasti devetoplasirana ekipa, a u ligu će ući po dvije najbolje ekipe iz Drugih liga Republike Srpske.

Istovremeno, FSRS je ukinuo odluku o skraćenju Drugih liga Republike Srpske, pa će tako i naredne sezone one brojati po šesnaest timova.

Izvršni odbor FSRS je odlučio i da zakaže Skupštinu FSRS na kojoj će biti izabran novi predsjednik FSRS, a ona će biti naknadno određena. PFS Banja Luka je već poslao kandidaturu Vice Zeljkovića za mjesto predsjednika FSRS.

Postavljen je i v.d generalnog sekretara, a to je Ognjen Valjić, a takođe pokrenut je i disciplinski postupak protiv Gorana Ćejića i Mileta Kovačevića.

IO je odlučio i da pošalje kandidate za upražnjeno mjesto pomoćnika U17 selektora reprezentacije BiH, a to su Miroslav Balaban, Srđan Marjanović i Miodrag Bodiroga.
 

(sportdc.net)

 • 20:45 Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  Putopisna avantura sa potpisom Banjalučanina Roberta Dacešina.

 • 21:15 Еmisija: Ćirilica

  Autorska emisija Milomira Marića.

 • 23:45 Muzzik top 20

  Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

 • 01:15 Noćni program

  Noćni program