Rašford radi mnogo važnije stvari od igranja fudbala: Njegova životna misija ujedinila Englesku!

  • 24.10.2020. 15:36

Markus Rašford je nesumnjivo sjajan fudbaler, potvrdio je to i nedavno pobjedničkim golom u Parizu na startu Lige šampiona, ali čak je i taj momenat pao u sjenku zbog onoga što napadač Junajteda radi van terena.

Rašford je, mnogima je poznato, prije nekoliko nedjelja pokrenuo veliku akciju pomoći najugroženijoj djeci u Engleskoj kojoj isporučuje tone besplatne hrane - i sada je njegova misija "zarazila" Engleze. Sa protokom vremena akcija se toliko proširila i stekla ogromnu podršku u javnosti da sada postoji ideja da se u čitavu priču uključi i britanska vlada!

Engleski mediji prenose da je Rašford zatražio sastanak sa zvaničnicima države, predstavnicima resornog ministarstva za njegovo pitanje, i da čeka odgovor i eventualni poziv za sastanak.

U međuvremenu, bukvalno se rastrčao po terenu, kao da igra utakmicu života: pokrenuo je brojne lokale, restorane, pabove da se uključe u akciju pomoći djeci, i od mnogih je dobio konkretnu podršku kakvu ni sam nije očekivao, pa su tovari najosnovnijih namirnica stizali na željene adrese. Neke dostave je i sam radio kao glavni promoter ideje koja polako ali sigurno, "prijeti" da ujedini Englesku.

Veliki posao tek čeka Rašforda i njegove saradnike u ovom humanoj misiji, već u ponedjeljak bi trebalo da obavi pregovore sa još kompanija, firmi i preduzeća kako bi se besplatna dostava hrane nastavila i u narednom periodu.

Napadač Junajteda je trenutno najpopularniji fudbaler i sportista Engleske, i to ne zbog golova, asistencija i driblinga, već zbog nečega životno daleko važnijeg.

Veliku stvar radi ovaj momak - za primjer svima!

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Прича се (Р)

    Емисија: Прича се (Р)