Najbolji igrač svijeta

Slaba forma Hrvata: Zidan odlučio šta će biti sa Modrićem

  • 09.05.2019. 17:17

Luka Modrić ostaje u Real Madridu, javila je radio stanica Kadena koja je odlično upoznata sa dešavanjima u kraljevskom klubu.

Trener Reala Zinedin Zidan bio je nezadovoljan formom Hrvata tokom sezone, ali je Modriću saopštio da računa na njega i za novu sezonu.

Real nije osvojio nijedan trofej, ali bez obzira na formu i činjenicu da uskoro puni 34. godine Zidan želi da zadrži Modriča. Ipak, to ne znači da neće pojačati konkurenciju jer su na meti vezista Totenhema Kristijan Eriksen i Pol Pogba iz Mančester Junajteda.

Modrić sedam godina nastupa za Real, od transfera iz Totenhema, a ranije je bio u Interu iz Zaprešića, Zrinjskom i zagrebačkom Dinamu.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм