Бањалука

Априли Фест: Спремни за медени мјесец и Хотел 88?

  • Извор: АТВ
  • 25.03.2024. 10:04

Најбоље су оне комедије у којима се подједнако добро забављају и глумци и публика. А управо таква је представа "Хотел 88" која ће ускоро насмијати Бањалучане и њихове госте.

Екипа хит представе, међу којима и Андрија Кузмановић, који се прославио и улогом у филму Тома, долази у град на Врбасу. Заиграт ће у СД Центар, другог дана “Априлили Феста”.

Ова комедија је заправо адаптирана верзија холивудског текста драме „Private lives“ из 1930. године. Адаптацију је урадила редитељка Сташа Копривица и ријеч је о правом савременом комаду у којем можемо препознати ликове из свакодневног живота попут "сејлс менаџера" или блогерке, а готово да се свако и сам може препознати у некој ситуацији.

На први поглед идилична прича почиње када Виктор и Ана долазе у луксузни хотел на мору како би тамо провели савршен медени мјесец. Сандра и Марко долазе у исти хотел, са истим циљем. Тада почиње комедија која је освојила регион и за коју је увијек тешко до улазница. 

Комплетну одговорност за све што вам се деси на овој представи, па и за бол у стомаку, можете приписати глумачкој екипи у саставу Тамара Крцуновић, Андрија Кузмановић, Анђела Јовановић и Владимир Алексић. 

Иако сценарио има прилично јасну структуру, остало је много отвореног простора за импровизацију глумаца, који они обилато користе.

Хумористичка представа о интригама на меденом мјесецу по правилу завршава ослобађајућим смијехом и позитивном нотом. Не вјерујте нам на ријеч. Провјерите већ 2. априла у СД Центар у Бањалуци.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)