Ogranak Puta srpskih branilaca

Asfaltiran dio puta u Zalužanima

  • 22.09.2019. 10:46

U okviru modernizacije makadamskih puteva, ovih dana je asfaltiran ogranak Puta srpskih branilaca u Zalužanima, potvrđeno je u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

"Radi se o ogranku Puta srpskih branilaca, na dionici kod kafe bara „Aurora“, u dužini od oko 160 metara", kažu u odjeljenju.

U Savjetu mjesne zajednice Zalužani ističu da je, pored ove, manje intervencije, u posljednjih par godina mnogo urađeno na modernizaciji putne mreže.

"Pored ovog puta, ove godine asfaltirane su saobraćajnice i u ulicama Nenada Kostića, Blagoja Parovića i Prištinskoj", kaže predsjednik Savjeta Mjesne zajednice Radivoje Šušnjar.

On je ukazao da je najveći ovogodišnji projekat u ovom naselju izgradnja pješačke i biciklističke staze uz Put srpskih branilaca, na dionici od „Hiper-Korta“ do Grmečke ulice. U ovaj projekat uloženo je 670.000 KM.

Ove godine, za asfaliranje makadama u prigradskim naseljima biće uloženo 400.000 KM.

U toku ove građevinske sezone već su asfaltirani dijelovi ulica Petra Velikog u Česmi i Bjelopotočkih žrtava u Debeljacima. Ovogodišnjim programom planirane su Tešana Podrugovića, Put srpskih brabnilaca, Ravnogorska i druge ulice gdje će takođe biti položen novi asfalt.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм