Crveni automobil

Banjalučke škole upozorile roditelje na sumnjivi automobil

  • Izvor: Agencije
  • 04.11.2022.07:35

Nekoliko banjalučkih škola upozorilo je roditelje svojih učenika da skrenu pažnju djeci da ne komuniciraju sa nepoznatim osobama, jer se, kako kažu "pojavilo crveno auto bez registarskih oznaka u blizini pojedinih škola“.

U Viber grupama roditeljima je skrenuta pažnja posebno na djecu koja sam dolaze ili odlaze iz škole.

U Policijskoj upravi Banjaluka su naveli da su uvidom u službene evidencije utvrdili da nije evidentirana nijedna prijava u vezi sa ovim navodima.

"Policijski službenici preduzimaju mjere i radnje iz svoje nadležnosti, odnosno ostvaruju kontakte sa osnovnim školama u cilju provjere navoda i prikupljanja dodatnih informacija", naveli su iz PU Banjaluka.

Roditelje i djecu u Derventi prije dvadesetak dana uznemirio je fijat punto beogradskih registarskih tablica, jer su navodno nepoznati ljudi iz tog vozila slatkišima mamili djecu u automobil.

Sve je prijavljeno policiji, a iz Policijske uprave Doboj "Glasu" je tada rečeno da su njihove kolege iz Dervente ispitali vozača D.V. iz Srbije i njegovu suprugu N.V. koji su negirali da su djeci nudili slatkiše navodeći da su se zaustavili pored jednog dječaka kako bi ga pitali gdje se nalazi ulica Kralja Petra Prvog.