Banjaluka: Od danas u funkciji Ulica Ivana Gorana Kovačića

 • 15.03.2021.08:06

Rekonstruisana i modernizovana Ulica Ivana Gorana Kovačića, poveznica kružnih tokova kod "Lesnine" i "Centruma", danas će zvanično biti puštena u saobraćaj. Otvaranje saobraćajnice najavljeno je za 14.00 časova.

Uz modernu saobraćajnicu, koja se u većem dijelu sastoji od četiri saobraćajne trake, izgrađene su pješačke i biciklistička staza, te autobuska stajališta.

Podsjećamo, rekonstrukcija saobraćajnice u Ulici Ivana Gorana Kovačića, na potezu od "Centruma" do "Lesnine", počela je prošle godine kada je urađena prva faza i djelimično završena dionica do skretanja za Tržni centar "Tropik".

Riječ je o zajedničkom projektu Grada i preduzeća "Putevi Republike Srpske", vrijednom dva miliona KM.

Ovom ulicom konačno se povezuju istočni i zapadni tranzit, od "Centruma" pa sve do novog mosta u Obilićevu.

Izvođač radova na ovom projektu je preduzeće "Niskogradnja" iz Laktaša.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Biznis klub

  ‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.