U pogrešno vrijeme na pogrešnom mjestu

Banjaluka: Stablo palo na automobil u kojem je bilo putnika

  • 26.06.2021. 18:22

Staro stablo i crveno na semaforu, Željka Burazora i njegovog prijatelja iz Kozarske Dubice moglo je da košta života. Sekunda je trebala da se cijelo stablo u jednoj od naprometnijih banjalučkih ulica, sruči na krov vozila.

-  Sad u ovom momentu malo razmišljam i kažem da smo dobro prošli. S obzirom na veličinu stabla i udar. Pogledao sam malo ovamo sa strane i vidim da je drvo koje se tu nalazilo bilo u dnu jako trulo. Znači neko snosi odgovornost. Ali nama je u ovom momentu sad najvažnije da samo živi i zdravi – kazao je suvozač Željko Burazor. 


Sekunde nesreće koje je vidjela svojim očima, dugo iz sjećanja neće moći da izbriše Slađana Savić. Čim je čula udar, pritčala je u pomoć.

-          - Samo se čulo keckanje i lom. Istrčala sam vani i pogledala sam, međutim još je bila jedna djevojka iza koja je istog tog trenutka izletjela i samo se uhvatila za glavu. I onda smo zajedno pritrčali. Mislili smo da ima i dijete u autu jer smo vidjeli da je sjedalica bila. Oni su samo rekli danas nismo sa djecom. Sva sreća – rekla je očevidac Slađana Savić.


U blizini srušenog stabla nalazi se osnovna škola i dječije igralište. To bi trebalo da bude i apel nadležnim.

- Riječ je o stablu lipe koje je spolja gledano fiziološki potpuno zdravo ali su očigledno korijen stabla i zona pridanka bili zahvaćeni uznapredovalim procesom truljenja – objasnili sui z Odijeljenja za komunalne poslove Banjaluka.

Kakve su posljedice mogle da budu, hladne glave sabiraju oni koji su se u pogrešno vrijeme našli na pogrešnom mjestu. Na sreću, posljedice su samo materijalne, a one bi trebalo da idu na račun grada.

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Ко те шиша

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм