“Proljeće u Banjaluci”

Besplatna rekreacija za osobe treće dobi

  • 24.04.2019. 11:29

U okviru manifestacije “Proljeće u Banjaluci”, sinoć je u Univezitetskom kampusu održano sportsko-rekreativno-edukativno druženje za osobe treće životne dobi u organizaciji asocijacije “Sport za sve”.

"U okviru programa, radi se na prevenciji tegoba i bolesti osoba treće dobi, poput dijabetesa, bolesti krvnog pritiska, viška masnog tkiva, nedostatka mišića mase i osteoporoze. Program sprovode stručnjaci sa Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta", ističe profesor Radomir Zrnić iz  asocijacije “Sport za sve”.

On je pozvao sve naše sugrađane treće dobi da se prijave za učešće u ovom programu, koje je potpuno besplatno. Rekreacija se održava svakog radnog dana u periodu od 16 do 18 časova u sportskoj dvorani u Kampusu.

Svi koji žele da se prijave za učešće u ovom programu, koji je finansijski pomogao grad Banja Luka, potrebno je da se prethodno prijave na broj telefona: 065/542-474.

  • 10:00 Васкршња литургија из Храма Христа Спаситеља у Бањалуци

    'Васкршња литургија из Храма Христа Спаситеља у Бањалуци

  • 12:00 Васкршња прича

    '''Васкршња прича

  • 16:00 Васкршња посланица 2024.

    'Васкршња посланица 2024.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.