"Elektrokrajina"

Bez struje 14 banjalučkih naselja

  • 20.09.2018. 06:54

Zbog izvođenja radova na elektromreži danas od osam do 17 časova struje neće imati dio Ulice od Zmijanja Rajka, te dijelovi naselja Novoselija, Grab, Srpske toplice i Banj brdo.

Od 8.30 do 13 bez struje će ostati dio naselja Stričići, a od devet do 15 dio Ulice Veljka Mlađenovića, te dijelovi naselja Ledenice i Racune.

Dijelovi ulica Manastira Gračanica, Milice Stojadinović Srpkinje, Srpskih dobrovoljaca, Srpskih ustanika, Stevana Bulajića i Visokih Dečana struje neće imati od devet do 12 časova, a dijelovi naselja Obilićevo i Starčevica od 10 do 11 časova.

Od devet do 14 časova struje neće imati dijelovi ulica Nenada Kostića i Srpskih branilaca, te dio naselja Bukvalek - Baralići.

"Dijelovi ulica Jovana Dučića, Masarikova, Pave Radana i Slobodana Jovanovića struje neće imati od 11 do 14 časova, a dijelovi naselja Lipovac, Popovac, Balte i Pekezi od osam do 14 časova", saopšteno je iz "Elektrokrajine".

  • 19:55 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм