Циркус у Станивуковићевој режији: "Тампон“ преко асфалта

  • Извор: АТВ
  • 23.10.2023. 18:05

Након што је Републичка управа за инспекцијске послове наложила рушење раскрснице између "Екватора“ и тврђаве Кастел још једном је потврђено да Градској управи није важан квалитет када изводи радове него им је једино важно да им "посао испадне из руку" и да могу рећи како су, тобоже, нешто урадили.

Данас су грађани Бањалуке могли да посвједоче још једном апсурду када је ријеч о поменутој раскрсници.

Извођач радовао морао је да подигне већ постојећи асфалт како би урадио нови, али то није урађено него су преко њега ставили тамон.

И оно што је још горе, то чак није ни прави тампон него је ријеч о мјешавини камена и земље.

И док се градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић куне у изградњу раскрснице која је "бањалучки сан“ они који се у радове разумију поручују да је постављање тампона преко већ постојећег асфалта мимо свих правила и прописа што је за сваку осуду.

"Бизарно је да је Републичка урбанистичко-грађевинска инспекција донијела рјешење о рушењу изведених радова на кружној раскрсници и да се врате у првобитно стање. Дакле, Граду се наређује да поруши кружну раскрсницу код Екватора, што је бањалучки сан. Ми ћемо то завршити сада још брже и снажније са више мотивације и представити Бањалуци шта то значи. Наша је процјена да ће ово бити готово између 5. и 15. новембра“, рекао је данас Станивуковић.

Грађани Бањалуке поручују да њихов сан није аљкав и нефункционалан кружни ток који ће још више отежати саобраћај у, ионако, граду у којем су саобраћајне гужве константа.

Наређено рушење раскрснице између

Наређено рушење раскрснице између "Екватора“ и Кастела


Ђајић упитао Станивуковића: Имате ли грађевинску дозволу за градњу те раскрснице?

Ђајић упитао Станивуковића: Имате ли грађевинску дозволу за градњу те раскрснице?


Пратите нас и путем Вибера

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

  • 19:52 Без коментара

    Кратка, динамична и занимљива емисија која окупља и износи видео снимке необичних и несвакидашњих призора и догађаја из цијелог свијета.

  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Микродржаве: Малта, документарни програм

    '''Микродржаве: Малта, документарни програм

  • 21:10 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.