Stanivuković nije bio u centru pažnje

Ðajić odgovorio Stanivukoviću: Djeci treba smijeha i radosti

  • Извор: АТВ
  • 21.01.2023. 13:28

Ručak za učesnike plivanja za Časni krst u Banjaluci organizovan proteklog četvrtka, a na njemu su bili gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković te UKC-a Republike Srpske i predsjednik GO SNSD Banjaluka Vlado Đajić.

Đajić, koji je po prirodi veseljak i voli šalu, ispričao je nekoliko viceva tokom ručka u restoranu, na koje su se svi nasmijali pa i gradonačelnik Banjaluke.

Poslije se Stanivuković pravdao na društvenim mrežama, nakon što su ga pojedine kolege opozicionari prozvali da sarađuje sa svojim političkim oponentom.

„Đajić je počeo da priča svoje viceve, što možete vidjeti u snimku koji pojedini mediji žele da predstave kao vrstu saradnje koja ne postoji, niti će ikada u tom pravcu postojati“, naveo je Stanivuković na Facebooku, objavivši video koji, u suštini ne prikazuje ništa osim to da je Ðajić svojim vicem nasmijao sve okupljene, a ispod snimka se vidi niz "botovskih" komentara.

Danas mu je stigao kratak i jasan odgovor od Đajića.

„Djeci treba smijeha i radosti! Nisam ga (Stanivukovića op.aut.) nikad nasmijanijeg i veselijeg vidio kao tog dana“, naveo je Đajić na Facebooku.

Doktor je u javnosti poznat kao veseo čovjek koji voli da priča viceve i da se šali, a njegove šale uvijek svi lijepo prihvate, zbog čega je, između ostalog, omiljen i među svojim saradnicima.

Stanivuković se i ovaj put ponio kao malo dijete, pa ispada da se naljutio što on nije bio u centru pažnje, kako to i inače voli.

Podsjetimo, početkom januara su Đajić i Stanivuković darivali prvorođene bebe u Srpskoj i Banjaluci, a gradonačelnik se i tada srdačno smijao šalama direktora UKC-a Srpske. Više o tome čitajte OVDJE.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.