Предсједник Градског одбора СНСД-а Бањалука

Ђајић: Свим пензионерима уплатити по 30 КМ за превоз

 • Извор: РТРС
 • 02.12.2023. 12:41

Предсједник Градског одбора СНСД-а Бањалука Владо Ђајић рекао је данас да ова странка предлаже да Градска управа сваком пензионеру уплати по 30 КМ за превоз, а да они одлуче да ли ће тим новцем купити мјесечну карту, возити се аутобусом неколико пута, купити гориво или платити понеку вожњу таксијем.

- Подржавамо одлуку да се пензионерима града плати градски превоз, али их не треба дијелити и према њима вршити дискриминацију. Шта су криви пензионери који не користе градски превоз - рекао је Ђајић испред Градске управе Бањалука.

Пензионер из Бањалуке Младен Маринковић нагласио је да се предсједник Градског одбора Удружења пензионера отворено ставио у службу предсједника Градског одбора ПДП-а Бањалука Драшка Станивуковића, који га позива на окупљања на којима се "пензионерима обећава све и свашта".

- И ова одлука о бесплатном превозу је обмана. На подручју града има 42.000 пензионера и питамо се да ли је новац за те намјене планиран у буџету - упитао је Маринковић.

Пратите нас и путем Вибера

 • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.