Banjaluka

Eko Toplane o grijanju u MZ Bulevar: Imali smo određene nedostatke, otklanjajamo ih već nekoliko dana

  • Извор: АТВ
  • 18.11.2022. 15:16

Nakon što su redakciji ATV-a javili građani dijela Mjesne zajednice Bulevar u Banjaluci koji tvrde da otpočetka grijne sezone 15. oktobra skoro nikako nemaju grijanja u svojim stanovima, sada su se za ATV oglasili iz Eko Toplana te su rekli su u ovom dijelu grada imali određene nedostatke koje otklanjaju već nekoliko dana.

Kako nam je ranije rekao Drago Stojić, član Savjeta MZ Bulvear, bez grijanja je dio naselja od Ulice Meše Selimovića do Hiseta, ulice Simeuna Đaka, Talijanskog bataljona Mateoti, Knežević Anđe.

“Korisnicima u navedenim ulicama toplotna energija je isporučivana smanjenim kapacitetom, zbog problema na staroj i dotrajaloj distributvnoj mreži. Sada je kvalitet poboljšan u odnosu na prethodni period, a sa radovima na sistemu nastavljamo kako bismo u narednom periodu uspostavili pun kapacitet isporuke korisnicima u dijelovima navedenih ulica”, rekli su za ATV iz Eko Toplana.

Stojić je za ATV prije dva dana rekao da su zvali banjalučku Toplanu gdje su im rekli da su radnici na terenu, ali da grijanje ipak nemaju.

Тагови: