Park Mladen Stojanović

Family&Fitness day by Vivia - zabavni događaj namijenjen cijeloj porodici

  • Извор: АТВ
  • 15.06.2022. 16:19

Priliku da provjerite kako su zabava i zdrav način života sjajan spoj imaćete u subotu 18.06. u banjalučkom parku Mladen Stojanović i to na prvom cijelodnevnom Family&Fintess day by Vivia događaju.

Na dobro poznatoj lokociji sa početkom u 09.00 časova, sve građane očekuje zabavni program prepun zanimljivih aktivnosti za cijelu porodicu i sve njene uzraste. Želja organizatora kao i sam cilj događaja je promocija zdravog načina življenja na zanimljiv i svima pristupačan način i naravno dobra zabava koju obećaju.

Naši najmlađi će imati priliku da se oprobaju u raznosvrsnim radionicama i sportovima kroz koje će ih voditi Ogi Sveznalica. Između ostalih to su: facepainting radionica, kulinarska radionica ali i zabavni trenuci sa animatorom iznenađenja. Ovaj dio organizatori su opisali kao: "Kad se male ruke slože, sve se može". 

U ostatku dana ni roditelji ali i deke i bake neće biti zanemareni. Rasplesana zumba, yoga čas, nutritivni savjeti od strane profesionalaca i šah, momenti su gdje je jedina posljednica pozitivna enegrija. 

Volonteri/ke i promoteri/ke će biti zaduženi da u svakom momentu možete znati kako da izaberete najzanimljivije aktivnosti za sebe i svoju porodicu.

Nikako ne propustite da slobodno vrijeme iskoristite u prirodi našeg parka u terminu Vivia piknika i uživate u bogatom asortimanu hrane i Vivia Vitamin Plus vitaminskoj vodi.

Zadovoljstvo je zagarantovano!