Саопштење

Генерални конзулат Србије: Ево како да гласате

  • Извор: АТВ
  • 12.12.2023. 13:09

Ванредни парламентарни избори у Републици Србији одржаће се у недељу 17. децембра 2023. године, а бирачко право у Републици Српској моћи ће да остваре бирачи који су се пријавили за гласање на 16 бирачких мјеста у Републици Српској.

Заинтересовани грађани који су поднијели захтјев за упис у јединствени бирачки списак и/или захтев за гласање у иностранству, могу сами да провјере да ли су уписани у јединствени бирачки списак и на ком бирачком мјесту могу да гласају преко интернет странице: https://upit.birackispisak.gov.rs.       

Избори се одржавају у периоду од 07:00 до 20:00 часова и потребно је да приликом гласања грађани имају уз себе важећу личну карту или пасош Србије.

Генерални конзулат Републике Србије у Бањалуци позива грађане са правом гласа, а који су се пријавили за гласање у БиХ – Републици Српској,  да у недјељу у што већем броју изађу на изборе и остваре своје бирачко право.

Пратите нас и путем Вибера

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм