Бивши директор

Грбић: Можда је Басара давала добре савјете момцима око Драшка па су коцкањем зарадили луксузне аутомобиле

  • Извор: АТВ
  • 10.07.2024. 09:25

Очигледно је да Драшко Станивуковић и његова екипа не презају ни од чега, па ни од најнижих лажи, само да би добили политичке поене и пажњу јавности, поручио је бивши директор Градског гробља у Бањалуци Жељко Грбић.

"Током мог мандата на челу Градског гробља, уложени су максимални напори да се осигура достојанствено и професионално вођење овог предузећа. Лажи које износи Адриана Басара нису ништа друго до јефтини покушаји да се дискредитује мој рад и скрене пажња са стварних проблема с којима се град суочава под тренутним руководством“, рекао је Жељко Грбић бивши директор гробља.

Он је истакао да су напади на њега лично, очајнички потези политичара који бомбастичном и ријалити политиком желе да сакрију лоше стање у којем се налазе јавне установе у Бањалуци.

"Бањалучани нису слијепи и виде ко заиста ради у њиховом интересу, а ко користи лажи и манипулације да би прикрио своје неуспјехе. И то ни мање ни више ради госпођа Басара која се прославила као директор Асоцијације која окупља кладионичаре“, истиче Грбић.

Грбић истиче да за кладионице, коцкаре и друге болести зависности није стручан. 

"Можда је госпођа Басара давала добре савјете момцима око Драшка па су добрим коцкањем зарадили луксузне аутомобиле које су до јуче прали у аутопраоницама док су радили часне послове. Можда они нису нагло богати или корумпирани већ нагло срећни или зависни“, рекао је он.

Бивши директор гробља и члан ГрО СПС Бањалука каже да управо ова лажна кампања против њега и његовог рада само показује колико је ПДП уплашен и колико су спремни да иду ниско.

"Ја ћу наставити да се борим за истину и за интересе грађана Бањалуке, без обзира на све нападе и лажи које долазе из ПДП-а. На крају, након мог иступања гробље је напокон покошено. У Заводу за запошљавање коментаришу како на Биро за запошљавање највише долазе особе из ЗИБЛ-а, Водовода и Градског гробља због отказа Уговора о раду. Надам се да ће их после овог мог одговора вратити на посао“, закључио је Грбић. 

Што се тиче изјаве Адриане Басаре, Грбић наводи да ће против ње поднијети кривичну пријаву због клевете. 

Жељко Грбић је био директор Градског Гробља као кадар СПС-а, али никада није имао пуну одговорност то јест већину у одлучивању.

Управу предузећа су чинила и два извршна директора и то Томислав Грабовица из ПДП-а и Тадија Пилиповић из СДС-а, а Надзорни одбор предузећа су били кадрови ПДП-а и то Оливера Чудић, Зоран Гаврић, Миленко Милинковић, а представник капитала Града је Синиша Штрбац.

Пратите нас и путем Вибера