Kandidat PDP-a za NSRS

Grmuša potvrdio da ga pojedinci opstruišu u PDP-u: Žele da otežaju moj politički put

  • Извор: АТВ
  • 11.09.2022. 13:40

Milko Grmuša, odbornik PDP-a i kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske, potvrdio je za ATV da pojedinci i politički saborci iz partije opstruišu na njegovom političkom putu.

Grmuša je kazao da ga takve stvari neće pokolebati te da će nastaviti još jače i još snažnije u namjeri da ostvari svoj politički cilj.

"Ja se bavim politikom na svoj način, onako kako mislim da trebam. U svakoj političkoj strukturi ima opstrukcija. Mnogim važnim ljudima nije pravo ovo što ja radim posljednjih nekoliko godina, s naglaskom na posljednjih šest mjeseci. Oni preko svojih poznanstava žele da otežaju moj politički put. Moj nastup pretpostavljam da nije svima po volji. Međutim, on će biti nastavljen još snažnije i jače, to je moja poruka. Ne želim nikome da poltronišem", izjavio je Grmuša.

On ima svoj put, mimo Draška Stanivukovića i PDP-a

Grmuša je već neko vrijeme u ratu sa Draškom Stanivukovićem, koji mu je stranački šef i na čijoj listi se nalazi.

Upravo mu Stanivuković ne dozvoljva da se obrati građanima na tribinama koje organizuje gradonačelnik Banjaluke, o čemu je pisala ATV.

Priznao je to i sam Grmuša putem Facebook naloga.

Na nedavnoj tribini PDP-a u Zalužanima, nije mu dozvoljeno da govori što je on i javno objavio.

"Nisam dobio šansu da se obratim svim prisutnima, ali ću i ovako poslati svoju ključnu poruku: nema tog štapa ni šargarepe zbog kojih ću odustati od svojih uvjerenja ili pristati da stanem na stranu tajkuna kontra svog naroda", napisao je Grmuša.

Podsjećamo, Grmuša je deseti na listi PDP-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici 3, a u kampanji radi sve suprotno od svog šefa Draška Stanivukovića i njegove izborne strategije.

Grmuša na svoje profile na društvenim mrežama nije okačio ni logo Draškove kampanje.

Aktuelni poslanik PDP-a se nije pojavio na početku kampanje.

Međutim, o ratu sa Stanivukovićem tu nije kraj.

Naime, danas je "Faktor" objavio kako je Grmuša dobio gnusne prijetnje od strane Stanivukovića koje nisu bili niti malo prijatnje.

Pročitajte i:

PDP nije dozvolio Grmuši da se obrati uživo, pa morao preko Facebooka






Тагови:
  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм