Banjaluka

Humanitarna licitacija haljina: Gorica Dodik izlicitirala dvije

  • Извор: Бањалука.цом
  • 09.12.2021. 20:52

Donatorsko veče aukcijske prodaje haljina, s ciljem skretanja pažnje na problem steriliteta, uspješno je održano  večeras u Kamenoj kući na Kastelu u Banjaluci.

Organizator ovogodišnje donatorske večeri je doktorica Snežana Kutlešić Stević, zajedno s Udruženjem "Roda", a od 2016. godine, doktorica Snežana organizuje modnu reviju osoba sa invaliditetom koja je postala tradicionalna i dobila svoj naziv "Baš po mjeri".

"Kako bi ostala na putu koji za cilj ima podizanje svijesti o određenim marginalizovanim grupama, osmislila sam ovaj događaj koji je na neki način nastavak revije – aukcijska prodaja doniranih haljina. Pored mojih 30, na aukciji su bile i haljine modnih kreatora i modnih kuća koje su bile sa nama proteklih godina", kazala je Snežana.

Svi ostvareni prihodi na ovogodišnjoj donatorskoj večeri su namijenjeni Udruženju porodica sa problemom steriliteta "Roda".

Udruženje "Roda" je jedino udruženje u Banjaluci koje okuplja porodice sa sterilitetom i za cilj ima prvenstveno podizanje svijesti o ovom velikom problemu, piše "Banjaluka.com".

Licitirano je šest haljina i svih šest je prodano. Dvije haljine je izlicitirala Gorica Dodik, jednu dr Snježana Bursać, jednu banjalučki šef kulinarstva Predrag Tošić, jednu ministarka Sonja davidović, a posljednju šestu Marinko Umičević.


(Foto: Banjaluka.com)

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм