Бојан Пећанац

Иницијатива бањалучког одборника одушевила и Црну Гору

  • Извор: Независне
  • 20.03.2024. 21:42

Иницијатива Бојана Пећанца, одборника СНСД-а, о поскупљењу казни за лица која се паркирају на мјесто означено за инвалиде, те да се та средства искористе за лица са инвалидитетом и дјецу са потешкоћама у развоју прошириће се и у Црну Гору.

Наиме Сара Беро, предсједница Удружења "Љубав за љубав" из Црне Горе и мајка двије дјевојчице са Дауновим синдромом, одушевљена је овом иницијативом, те ће уз подршку овог бањалучког одборника исту покренути и у Црној Гори.

Одушевљена сам иницијативом коју је покренуо господин Бојан Пећанац.

“Сматрам да би се људи, који се баве политиком, требали што више угледати на њега и покретати овакве иницијативе у другим градовима”, рекла је она.

Како додаје овакву иницијативу треба покренути и у Црној Гори.

"Са господином Пећанцем сам разговарала управо о томе да се једна оваква иницијатива покрене баш у Црној Гори, с обзиром да код нас нема ништа слично овоме", рекла је она.

Пећанац је пружио подршку како би се оваква иницијатива проширила даље, па чак и у Црну Гору.

"Надам се да ћемо заједничким снагама остварити циљ. Он је расположен да нам помогне како би се ова иницијатива покренула и у Црној Гори", закључила је она.

Бојана Пећанца, одборника СНСД-а, подржао је ове племените циљеве, те му је част да учествује у остварењу истих.

"На моју иницијативу, повећале су се казне за особе које паркирају на мјесто назначено за особе с инвалидитетом у Бањалуци. У кратком року смо прикупили више од 100.000 КМ из ових казни, те је у плану одржати састанак са удружењима дјеце са потешкоћама у развоју и лицима са инвалидитетом, како бисмо искористили ова средства на најбољи могући начин", рекао је Пећанац.

(Извор: Независне)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)