Бањалука

Како ће прослава Нове године изгледати у граду на Врбасу

  • Извор: АТВ
  • 14.12.2023. 09:43

Ацо Пејовић, Жељко Самарџић, Лепа Брена, Милица Павловић, Слоба Радановић и Ђани ће бити пјевачи који ће за Нову Годину и репризу гостовати у највећем граду Српске.

Стара ће се испратити уз  хитове регионалних извођача, а судећи по ријечима организатора, ово ће бити најбољи дочек до сада у граду. У прилог томе говоре карте које су се скоро па распродале.

Цијене у угоститељским објектима за дочек Нове године су од 80 па до 200 марака по особи. У цијену улази пиће добродошлице и меза или вечера, зависно од цијене аранжмана. За Бањалучане јефтинија опција је, кажу, да у нову 2024. годину уђу у кућној атмосфери. Већина их је рекла да ће Нову годину провести у кругу породице.

Има оних који радије бирају ресторане и кафиће. Угоститељи задовољно поручују да су капацитети скоро па попуњени. Остало је само неколико слободних мјеста. Заинтересованост је, причају већа него икада. Многи организују журке неколико дана пред Нову годину, а то је, кажу у бањалучким локалима, посебно интересантно грађанима. 

Они који не воле угоститељске објекте или затворени простор, нову 2024.годину моћи ће да дочекају на отвореном. Бањалука је за 31. децембар организовала концерт Жељка Самарџића, а популарна реприза, односно првог јануара за Бањалучане ће да наступа регионална  звијезда Лепа Брена.

Судећи по ријечима угоститеља, али и хотелијера, биће ово Нова година пуна домаћих, али и страних туриста. Смјештајни капацитети се одавно попуњавају, а у хотелу Интегра више нема ни једног слободног мјеста. Већином су то, кажу,  туристи.

Остало је још 16 дана до најузбудљивије ноћи у години, а Бањалука је и ове године пожељна дестинација за новогодишње празнике.

Угоститељи и хотелијери кажу - празнични дани ће бити круна добре туристичке године.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм