Пружни прелаз

Несавјесни возач поломио полубраник у Залужанима

  • Извор: АТВ
  • 13.11.2023. 15:21

Несавјесни возач поломио је полубраник на пружном прелазу у Залужанима након што је послије лоше процјене покушао да се врати у рикверц.

"Жељезнице Републике Српске улажу максималне напоре како би обезбедиле несметано и безбедно одвијање саобраћаја на путним прелазима. Сачувати пре свега људске животе али и своју имовину, жељезничарима је свакодневница. Тај посао, наносећи значајну материјалну штету, у великој мери отежавају сада већ бројни појединци, који изнова игноришу прописе, правила и саобраћајну културу", саопштили су из Жељезница Републике Српске.

Драма у Вашингтону: Агенти Тајне службе пуцали

Драма у Вашингтону: Агенти Тајне службе пуцали

Они најоштрије осуђују оваква поступања учесника у саобраћају и поново апелују да сви буду одговорни према себи и другим и да се обавезно зауставе испред путног прелаза.

Смањена казна педофилу који је обљубио три сестре!

Смањена казна педофилу који је обљубио три сестре!

"Лична непажња учесника у друмском саобраћају, неопрезно и неодговорно кретање приликом преласка преко пруге као и уништавање жељезничке имовине, најчешћи су узроци настанка саобраћајних незгода, због чега је неопходно и даље указивати на обавезно поштовање саобраћајне сигнализације на путним прелазима", поручили су из ЖРС.

Пратите нас и путем Вибера