ATV

Почели радови

Нова двосмјерна улица поред хотела "Босна" у Бањалуци

 • Извор: АТВ
 • 03.10.2023. 16:07

У Бањалуци су почели грађевински радови на спајању улица Краља Петра Првог Карађорђевића и Видовданске код хотела "Босна", чиме ће постојећа улица бити проширена уз одвијање двосмјерног саобраћаја.

Ријеч је о наставку спровођења мјера на успостављању једносмјерног режима одвијања саобраћаја у центру града.

Из Градске управе подсјећају да су прије десетак дана започели и грађевински радови на формирању кружног одвијања саобраћаја код "Екватора", чијим ће завршетком бити окончана и изградња монтажне кружне раскрснице на укрштању улица Книнске и Булевара цара Душана.

Крајем мјесеца, наводе из Градске управе, започеће и радови на формирању једносмјерног саобраћаја на главној саобраћајници, на начин да ће се саобраћај у Улици краља Петра Првог Карађорђевића одвијати од зграде Владе Републике Српске ка "Екватору", а дуж улица Книнска, Видовданска и Првог крајишког корпуса у супротном смјеру, уз обиљежавање бициклистичких трака на коловозу и такозваних жутих трака за возила јавног превоза.  


(Фото: Градска управа Бањалука/А.Чавић)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 14:00 Серија: Превртљиво срце (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 14:50 Серија: Истине и лажи (Р)

  Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

 • 15:30 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 По свијету са Робертом Дацешином

  Путописна авантура са нашим Робертом Дацешином._x000D_