Бањалука

Огорченост у Чесми због проблема: Хвале се мостом, а знамо да га не ради Град

  • Извор: АТВ
  • 07.02.2024. 19:27

Бројни су проблеми у бањалучком насељу Чесма. Канализација се излије са првом кишом а још се чека и реконструкција главне саобраћајнице, кажу мјештани.

Обећано им је кажу много, а на обећањима је све и остало.

"Изборна је година да ли је ово купљење поена или је стварно искрено, више ни у шта не вјерујемо. Вјероваћемо када видимо багере и када крене реализација", каже нам мјештанка Слађана Недимовић.

"Све се обећава, овдје у насељу све се обећава, и пут и игралиште се обећавало горе у горњем дијелу Чесме, међутим ми то ништа нисмо добили", додаје Снежана Зелић.


Познато када излази интервју с Путином због којег је Америка на ногама

Познато када излази интервју с Путином због којег је Америка на ногама

"Нама стално говоре 'па добили сте мост, правимо вам мост', ми знамо да не ради мост Град, да ради Влада Републике Српске, ми молимо Град да ради оно што је у њиховој надлежности, нек заврше тај километар саобраћајнице и ми ћемо рећи 'свака част, капа доле", истиче Ружица Кресојевић.

Градоначелника Драшка Станивуковића чини се, то превише не брине. Он је у својој данашњој посјети Чесми помпезно најавио нове пројекте међу којима нема оних приоритетних.

"Имамо од Траписта довдје до Чесме, кроз Мађир, имамо да немамо расвјету и потребно је и ту доста свјетиљки, бандера која морамо да урадимо, дакле једно потпуно нову расвјету, према садашњој динамици, извођаче бирамо у фебруару, очекујемо у марту и то да урадимо расвјету", најављује Станивуковић.


Хит: Погледајте како је наша новинарка ловцу

Хит: Погледајте како је наша новинарка ловцу "продала" ловачку причу

На листи нових пројеката нашло се још и почетак градње шеталишта на ушћу Врбање и Врбаса, као и завршетак радова на изградњи моста.

Из владајуће већине још једном подсјетили су градоначелника да оно што је до сада урађено у Чесми, као и мост којим се Станивуковић толико хвали, финансирала је Влада Републике Српске, а не Град.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Документарни програм: Инстаграм, живот под филтером

    ''Документарни програм: Инстаграм, живот под филтером

  • 13:10 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.