Сујета на првом мјесту

Опозиција дефинитивно без јединства

  • Извор: АТВ
  • 10.04.2024. 19:19

ПДП би са СДС-ом, али не са Јеленом Тривић. И она би са СДС-ом, али не са ПДП-ом. Небојша Вукановић још не зна с ким би, али зна с ким не би, а то је Драшко Станивуковић.

Док СДС, бар у Бањалуци, не може да се састави ни сам са собом. Тако би се могао описати састанак опозиционих лидера, који је показао поново да јединства нема ни на видику и да су лични апетити и сујете ипак на првом мјесту.

"У Бањалуци што све интересује нема договора о заједничком кандидату опозиције. СДС, односно Градски одбор још није донио никакву званичну одлуку могуће је да и СДС иде са својим кандидатом али о том потом", рекао је Милан Миличевић, предсједник СДС-а.

Након што није успјела као предсједница, покушаће као градоначелница. јелена Тривић убрзо ће кандидатуру озваничити. На црту ће свом бившем пријатељу Драшку Станивуковићу, кога није штедјела ни данас., Не само да је странку формирала од бивших ПДП-оваца него данас не крије ни да рачуна на дио њихових гласова. Посебно на Станивуковићеве гласаче. 

"Знам да ће  дио структуре, симпатизера ПДП-а дати мени глас сигурно прије мени него Драшку Станивуковићу. Три потпредсједника ПДП-а нису гласала за његову кандидатуру то говори о њему колико њега у његовој странци сматрају опозиционом кандидату", рекла је Јелена Тривић, предсједник Народног фронта.

Да јединства није било ни иза затворених врата ни пред камерама, јасно је и по редакцији Бранислава Бореновића. Није дуго требало да оспе по Тривићки. Посебно га је забољело што је Тривићка потврдила да јединства не да нема у опозицији него ни у самом ПДП-у.  

"Чујте, Јелена Тривић зна шта се дешава у ПДП-у. То само говори о њој чиме се бави под наводницима озбиљна политичка личност која води једну политичку партију и хоће да буде неко ко је фактор одлучивања у будућности ове земље", рекао је Бранислав Бореновић, предсједник ПДП-а.

Ни од кога ништа не очекује само Небојша Вукановић. Међутим заједнички језик пронашао је са Тривићком. Станивуковић им је трн у оку, а колико га не могу смислити  чак ни крију. 

"Драшко Станивуковић је константно минирао када је постао градоначелник, он је наш највећи непријатеље не противник у Бањалуци из разлога што нас је продао издао", рекао је Небојша Вукановић, предсједник Листе за правду и ред.

Ко је кога издао мјесецима се врти у круг међу опозиционарима. Састанак је само доказао да опозиција не може да ријеши свој највећи проблем- јединство што би на изборима могло и те како да их кошта. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.