Grad Banjaluka

Penzioneri koji nisu dobili jednokratnu pomoć da se jave u Gradsku upravu

  • Извор: АТВ
  • 10.02.2023. 17:50

Penzioneri sa prebivalištem u Banjaluci koji nisu dobili jednokratnu novačnu podršku Grada u iznosu od 100 КM, mogu da se jave u Gradsku upravu kako bi ostvarili to svoje pravo, saopšteno je iz Gradske uprave Banjaluka.

Kako su naveli iz Gradske uprave, potrebno je da se jave u Kancelariju za građane, u prizemlju zgrade Gradske uprave, kancelarija broj 22.

Sve detaljnije informacije u vezi sa potrebnom dokumentacijom mogu dobiti putem broja telefona 051/244-471.

Podsjetimo, banjalučkim penzionerima je u ponedjeljak, 6. februara, počela isplata jednokratne pomoći od 100 KM, nakon što je Skupština grada Banjaluka na vanrednoj sjednici 31. januara usvojila  odluku o preraspodjeli budžetskih sredstava kojom će penzionerima na tekuće račune biti isplaćena jednokratna novčana podrška. Ovom odlukom je obuhvaćeno 41.407 penzionera.

Međutim, pomoć nije stigla svim penzionerima.

Fond za penzijsko-invalidskog osiguranja (PIO) Republike Srpske saopštio je juče da je pravovremeno i tačno izvršio sve obaveze i dostavio fajlove bankama i čekove Poštama Srpske na osnovu kojih je 6. februara izvršena isplata za 41.407 korisnika prava sa prijavljenom adresom na području grada Banjaluka.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.