"Eko-bel"

Počela proljećna sistematska deratizacija

  • 27.03.2019. 12:51

Od početka proljećne sistematske deratizacije na području Banjaluke, 4. marta, ovaj proces uspješno je obavljen u svim subjektima koji se finansiraju iz budžeta grada i čiji je osnivač grad, saopšteno je iz preduzeća "Eko-bel", koje vrši deratizaciju.

Iz ovog preduzeća navode da je deratizacija obavljena u zgradama javne uprave i objektima kojima gazduje grad, socijalnim i zdravstvenim ustanovama, predškolskim i školskim ustanovama, na javnim zelenim površinama, u parkovima, na obalama rijeka i vodotokova. 

Posao je nastavljen kod privrednih subjekata, društvenih preduzeća, zajednica etažnih vlasnika, individualnih domaćinstava i svih ostalih subjekata kod kojih postoji razlog za sprovođenje deratizacije i koji sami snose troškove. 

Do kraja treće radne sedmice proljećna deratizacija je sprovedena u većem dijelu privrednih subjekata koji sami snose troškove deratizacije, i to u mjesnim zajednicama Centar Jedan i Dva, Borik Jedan i Dva, Nova Varoš, Rosulje, Obilićevo, Vrbanja, Ada, Česma, Priječani i Debeljaci. 

Ove sedmice proljećna deratizacija će biti izvršena kod preostalih subjekata u ovim mjesnim zajednicama, a počeće i deratizacija objekata u mjesnim zajednicama Bulevar, Kočićev Vijenac i Šargovac. 

Iz "Eko-bela" napominju da će narednih sedmica biti obavljena deratizacija u privrednim i ostalim subjektima koji sami snose troškove deratizacije u dijelovima grada koji u prve četiri radne sedmice nisu bili obuhvaćeni deratizacijom.
 

Тагови:
  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм