Ноћна мора мјештана

Пола године за двије даске: Од моста у Дервишима и радници дигли руке

  • Извор: Агенције
  • 12.10.2023. 18:57

Радови на реконструкцији моста преко ријеке Широка у насељу Дервиши постали су ноћна мора мјештанима, али и свим оним грађанима који свакодневно саобраћају овим дијелом града.

Градоначелник Драшко Станивуковић тврди како радови теку планираном динамиком, а на градилишту нема ни једног радника данима.

Поменути радови започели су 26.5.2023. године, а рок за завршетак предвиђен је за пола године. Како мјештани кажу саобраћај је отежан, заобилазница коју велики број возила свакодневно користи је дотрајала и пуна рупа те је неопходно да се поменути радови што скорије заврше како би се саобраћај, али и њихови животи вратили у нормалу.

Миленко Савичић, један од мјештана казао је како мјештани Дервиша не полажу велике наде у завршетак радова с обзиром да долази нестабилно вријеме праћено честим кишама, а што ће додатно продужити радове. Како он каже, мјештани су незадовољни тренутним стањем и немаром руководства Града с обзиром да овакав “третман” отежава живот.

Подсјећања ради, ово није једино градилиште у граду коме се завршетак не зна и чији радови озбиљно блокирају град. 

Савичић је изразио наду да ће поменути радови завршити ускоро, мада ако је судити по тренутној динамици, поменути неће завршетак дочекати у овој години.

(Извор фото/вијест: Патриоте Српске)

Пратите нас и путем Вибера