Incel

Rampa kao da ne postoji: Život na kocki

  • Извор: Бањалука.цом
  • 04.03.2023. 18:46

Saobraćajnu signalizaciju na prelazu “Incel“ u Banjaluci prije nekoliko dana nije poštovao nijedan učesnik u saobraćaju koji se u tom trenutku našao ispred prelaza.Kako se vidi na video snimku koji je objavljen na zvaničnoj Facebook stranici Željeznica Republike Srpske, preko prelaza, uprkos uključenoj signalizaciji, prešao je prvo biciklista, a potom i vozač kombija i pješak.

Iz Željeznica RS navode da se ovo desilo 23. februara na putnom prelazu “Incel“, te ističu da nepoštovanje saobraćajne signalizacije od strane više učesnika pokazuje da je iznova neophodno ukazivati na buđenje svijesti i lične odgovornosti kod svih učesnika u saobraćaju, kako bi se izbjegle nezgode i tragedije.

„Lična nepažnja vozača drumskih vozila, biciklista, neoprezno i nedozvoljeno kretanje prilikom prelaska preko pruge kao i uništavanje željezničke imovine, najčešći su uzroci nastanka saobraćajnih nezgoda, zbog čega Željeznice Republike Srpske nastavljaju da ukazuju na važnost poštovanja saobraćajne signalizacije na putnim prelazima“, poručuju iz Željeznica RS.

Takođe, ponovo su apelovali na sve učesnike u saobraćaju, da poštuju saobraćajnu signalizaciju, te vožnju i kretanje preko putnih prelaza provode odgovorno, ne ugrožavajući ličnu i opštu bezbjednost.

Тагови:
  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм