Šokantno

Rođak Malčanskog Berberina snimao seks s bolesnom kćerkom i podvodio je preko Fejsbuka

  • Izvor: Kurir
  • 05.11.2021.22:45

Muškarac s juga Srbije, inače dalji rođak serijskog silovatelja Ninoslava Jovanovića - Malčanskog Berberina, uhapšen je u akciji "Armagedon" zbog sumnje da je sa svojom maloljetnom kćerkom (16) imao seksualne odnose, koje je snimao i slao ih preko društvene mreže Fejsbuk i tako joj nalazio klijente!

Rođak Malčanskog Berberina, osuđenog na doživotnu robiju zbog otmice i zlostavljanja djeteta, priveden je i u jednoj od ranijih akcija, ali se tada samo sumnjičio da je kćerku podvodio ljudima od 32 do 73 godine starosti. U posljednjem hapšenju, navodno su pronađeni i snimci koji su zgrozili i najiskusnije inspektore.

Priveden i pomagač

- Na mrežama su navodno pronađeni snimci seksa između oca i kćerke, a što je još strašnije, ne radi se o materijalu koji su sami snimali, već se sumnja da su imali pomagača. Navodno, uhapšen je jedan fotograf koji je snimao oca i kćerku, ali je on pušten pošto ga u svojim iskazima nisu pomenuli ni otac ni djevojčica - priča dobro obaviješteni izvor.

Prema nezvaničnim saznanjima, djevojčica ima određene razvojne poteškoće i nije svjesna onoga što se dogodilo.

- Ona je i ranije slala svoje nage snimke muškarcima, ali zbog razvoja koji nije u granicama normalnog u tome nije uviđala nikakav problem. Imala je dva profila na Fejsbuku, a jedan je kontrolisao njen otac i podsticao je da šalje snimke i slike ljudima. Na saslušanju je djelovala kao da apsolutno ne vidi ništa loše u tome što je imala seks s rođenim ocem, koji je na sve to snimao i slao dalje - otkriva izvor Kurira.

Hraniteljska porodica

- Djevojčica je izmještena iz kuće, poslata je u hraniteljsku porodicu i tamo joj je dobro, hranitelji je lijepo paze i izuzetno su joj posvećeni. Potpuno je komunikativna, ide u školu i ponaša se normalno. Ona definitivno oca ne krivi za svoju sudbinu - rekao je sagovornik Kurira.

- Nakon hapšenja ispostavilo se da svi komuniciraju sa istim djetetom, a na saslušanju su se ona i otac ponašali čudno. Pregledom njegovog telefona i kompjutera utvrđeno je da je on u kontaktu s mnogo pedofila, te da kćerku praktično podvodi - dodaje izvor.

(Izvor: Kurir)