Jedna preko zime

RyanAir ukida tri linije sa banjalučkog aerodroma

  • Извор: Агенције
  • 01.09.2023. 11:17

Nakon serije ukinutih letova sa aerodroma u Sarajevu i Tuzli, jedna aviokompanija najavila je daljnje redukovanje letova sa banjalučkog aerodroma.

Niskobudžetni operater RyanAir objavio je kako s početkom zimske sezone neće obavljati letove iz Banjaluke za Šarlo, Nirnberg i Berlin.

Kako prenosi "Ex-Yu Aviation" portal, RyanAir će tokom zimske sezone pauzirati let za Šarlo 6. novembra, a obnavljanje linije se očekuje već 15. marta.

Druge dvije linije, za Nirnberg i Berlin, za sada su ukinute na neodređeno vrijeme.


Velika akcija policije: Zaplijenjeno 2,7 tona droge i više od pola miliona evra

Velika akcija policije: Zaplijenjeno 2,7 tona droge i više od pola miliona evra

Izmjenama u redu vožnje, ovaj avioprevoznik će letjeti iz Banjaluke na četiri destinacije – Beč, Memingen, Stokholm i Geteborg.

“Do ovog razvoja dolazi nakon što je RyanAir u januaru prekinuo svoje operacije između Banjaluke i Bergama. Prevoznik je ovog ljeta takođe ukinuo letove iz Tuzle nakon svađe oko državnih poreza”, podsjeća "Ex-Yu Aviation", podsjećajući kako je i druga aviokompanija, Wizz Air, ovog ljeta ukinula letove između Banjaluke i Stokholma, dok će letovi za Hamburg biti obustavljeni 28. oktobra.

Wizz Air će iz ovog grada održati linije za Bazel i Dortmund.

Iz banjalučkog aerodroma su ranije najavili kako su u pregovorima sa Turkish Airlinesom oko uspostavljanja linije za Istanbul, a u pregovorima su još Kipar, Atina, i jedna mediteranska destinacija, podsjeća isti izvor.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина