Хуманост

Сакупљен новац за наставак лијечења Андреја (3) из Бањалуке

  • Извор: Независне
  • 24.03.2024. 10:44

Новац за наставак лијечења малог хероја Андреја Поповића (3) из Бањалуке је сакупљен, чиме се акција прикупљања новца и завршава.

"Ћао другари! Желим да вас обрадујем. За врло кратко вријеме сте се организовали и скупили средства за наставак мог лијечења. Немојте да бринете ја ћу бити добро! Обећавам да се нећу предати и из свега ћу изаћи као побједник. Љуби вас ваш мали борац", навели су из породице Поповић.

Породица Поповић исказала је захвалност свим хуманим људима на великом одзиву и подршци коју су им пружили.

"Вјерујемо у нашег Андреја и вјеровали смо у вас. Хвала пуно", истакли су за "Независне новине".

Подсјећамо, иако има тек нешто више од три године, да је живот тежак и горак, Андреј је сазнао одмах при рођењу када је остао без кисеоника, а његов развој био је упитан.

"Као је имао само мјесец дана цијели тим љекара, физијатар, психолог, логопед, радили су на томе да његов развој не стагнира. Било је напретка, али јавили су се и други проблеми. Сваки оброк је био болан, физички развој је заостајао. Због слабог напредовања у Универзитетском клиничком центру Бањалука упутили су нас код специјалисте у Београд, у Тиршову болницу, гдје му је установљен хоризонтално постављен желудац и ГЕРБ III степена, те га тамо и даље прати  гастроентеролог. Хируршки приступ је био задња опција, укључили су му терапију која даје резултате. Терапија је обавезна свакодневно и сами је набављамо, такође из Србије, јер је код нас нема, а није ни на нашој листи лијекова", истакао је раније за "Независне новине" отац дјечака Бојан Поповић.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)