Tvrđava Kastel

Sjajan program pripremljen za "Moto fest": Banjaluka dočekuje preko 500 klubova

  • Izvor: ATV
  • 02.05.2023. 13:14

I ove godine kraj maja na banjalučkoj tvrđavi Kastel rezervisan je za Moto Fest Banjaluka.

Odlična zabava, fenomenalna atmosfera i bogat program očekuje sve ljubitelje dvotočkaša i sjajne muzike od 25. do 27. maja u Banjaluci.

Organizator Moto klub Stršljen u Banjaluku donosi sjajan festivalski program, mnoštvo sadržaja, dobre energije i pozitivnog stava, koji će u grad na Vrbasu i ovoga puta privući bajkere i posjetioce iz zemlje, regije, ali i svijeta.

Očekuje se sjajan muzički program tokom tri festivalska dana, u okviru kojeg će nastupiti: Koza Mostra, Goran Bare i Majke, Kerber, Goblini, Deca Loših Muzičara, YU Grupa, Ortodox Celts, Iskaz, Let3.

I to nije sve, jer osim večernjeg očekuje nas i sjajan dnevni muzički program, u okviru kojeg će nas zabavljati: Najda – Balkan Trip, Rok Apoteka, Đango i Space Cowboys, Strings.

Ulaz za sve bajkere i ove godine je besplatan, a svi oni koji to nisu ulaznice za koncertni program mogu da kupe putem prodajnog sistema www.gigstix.ba, kao i na njihovim prodajnim mjestima širom BiH – navode organizatori.

Tokom trodnevne moto zabave na Kastelu će biti održan i Moto sajam, na kojem će svoju ponudu predstaviti najveći moto brendovi i proizvođači moto opreme.

Dolazak na šesti po redu Moto Fest Banjaluka, pod ovogodišnjom parolom "old school’s back in town", potvrdilo je preko 500 moto klubova iz regije i Evrope i očekuje se da će nekoliko hiljada bajkera prodefilovati banjalučkim ulicama u ovogodišnjem moto defileu. 

Tagovi: