Одлука Колегијума

Сједница бањалучке Скупштине 17. јула, пред одборницима три тачке

  • Извор: СРНА
  • 10.07.2024. 15:36

Редовна сједница Скупштине града Бањалука биће одржана у сриједу, 17. јула, а на дневном реду су три тачке, одлучио је данас скупштински Колегијум.

Пред одборницима ће се, поред записника, наћи Приједлог рјешења о именовању вршиоца дужности чланова Одбора за жалбе запослених у Градској управи и Приједлог рјешења о именовању замјенског члана Градске изборне комисије.

Предсједник Скупштине града Љубо Нинковић предложио је да сједница буде одржана 17. јула, али се са тим није сагласио градоначелник Драшко Станивуковић наводећи да би та сједница имала само пет тачака.

Пећанац: Субвенције су добре, али нам треба више вртића

Пећанац: Субвенције су добре, али нам треба више вртића

Станивуковић је рекао да 17. јула може бити одржана једна мање значајна сједница Скупштине, а да се још једна важније одржи касније када стигне материјал који се тиче плана парцелације Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове.

Према његовим ријечима, план парцелације неће добити прије 20. јула.

Након расправе одлучено је да сједница буде одржана 17. јула са почетком у 9.00 часова, с тим да ће бити заказана још једна до краја јула.

''Није прихватљив захтјев Клуба Бошњака о именовању Драгане Чавке''

''Није прихватљив захтјев Клуба Бошњака о именовању Драгане Чавке''

Одборник Клуба "Бањалука зове" Саша Лазић рекао је на сједници колегијума да је за то да буде што више тачака дневног реда и што више сједница.

Нинковић је присутне информисао и да одборник Жељко Амиџић иступа из Уједињене Српске у Скупштини града и да ће до краја мандата дјеловати као самостални одборник.

Пратите нас и путем Вибера