Sa "bubicom" na sastanak

Skandal u Banskom dvoru: Stanivuković pokušao da tajno snima razgovor sa Vučićem i Dodikom

  • 22.04.2021. 13:44

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke izazvao je skandal u Banskom dvoru, kada je na sastanak rukovodstva Srpske i Srbije ušao sa "bubicom" i pokušao da tajno snima isti. 

Stanivuković bi možda uspio da ostvari svoj cilja, ali je protokol predsjednika Srbije uočio "bubicu" te osujetio pokušaj da se nedozvoljeno snima razgovor.

Iako gradonačenik snima svaki pokret i govor u cilju svoje promocije na društvenim mrežama, ovaj put izgleda da nije shvatio ozbiljnost samog sastanka. Razgovori nosioca najviših državnih funkcija skoro pa nikada nisu otvoreni za javnost, što Stanivuković još očigledno nije razumio. Da vođenje grada i sastanci na najvišem nivou nisu isto što i performansi na društvenim mrežama, gradonačelnik najvećeg grada u Srpskoj osjetio je danas iz prve ruke. 

Protokol ozbiljnog lidera, kakav je predsjednik Srbije, nije dozvolio da dođe do snimanja, a gradonačelniku po običaju nije jasno u čemu je problem.

"Ne vidim problem u jednoj bubici, ako mi svako tako zamjera, dabogda mi svi tako zamjerali", poručuje Stanivuković. 

Ovaj postupak Draška Stanivukovića mogao bi posebno da uvrijedi Vučića, jer je i nedavno bio meta prisluškivanja u Srbiji.

Predsjednik Srbije Alesandar Vučić sastao se u Banskom dvoru sa srpskim članom Predsjedništva BiH, Miloradom Dodikom, predsjednikom Skupštine grada Banjaluka Mladenom Ilićem i sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem.

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:00 Народни митинг "Српска те зове", пренос

    '''Народни митинг "Српска те зове", пренос