Кандидат за градоначелника

Шобот: Нисам видио ниједан круцијални пројекат у Бањалуци

 • 30.05.2024. 11:50

Никола Шобот, кандидат СНСД-а за градоначелника Бањалуке, изјавио је да се тренутна Градска управа Бањалука бавила неким стварима које су, према његовом мишљењу, поприлично дневно политичког карактера те је рекао да није препознао ниједан суштински, круцијални пројекат у граду.

Како каже, такви пројекти, инфраструктурни или неког другог типа, некада захтијевају тешке одлуке, трошкове и улазак у можда неку не толико популарну, али одговорну политику.

„Притом мислим на рјешавање проблема вртића, 2.500 дјеце чека мјесто у вртићу. Притом мислим и на доступност здравства, и на инфраструктурне пројекте, саобраћајне, немамо мост у Доцу. Имамо саобраћајну револуцију, која револуционарно, не видим да је донијела нешто. Ја се и даље између два и пет часова борим да прођем кроз град“, навео је Шобот гостујући у једној емисији.

Пратите нас и путем Вибера

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

  '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:42 Спорт

  Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.