Nije osudio Begićeve gnusne uvrede

Stanivuković opet bez odgovora na pitanja ATV-a

  • Извор: АТВ
  • 21.09.2021. 14:28

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković odbio je da osudi gnusne uvrede koje je PDP-ov Ivan Begić uputio predstavnicima skupštinske većine, koje je nazvao fašistima. Stanivuković nije ni osudio to što je PDP-ov odbornik vrijeđao ATV.

Na konferenciji za novinare, nevješto se pravdao i pokušavao da skrene priču sa te teme.

Gradonačelniku Banjaluke očigledno nije ništa bilo sporno, ni kada je masa koju je on okupio ispred zgrade RTRS vrijeđala našu novinarku i snimatelja, pa je i taj nemili događaj ostao bez njegove osude.

Na konferenciji su naši novinari insistirali da Stanivuković odgovori, više puta profesionalno postavili pitanje, ali smo ostali uskrećeni za direktan odgovor gradonačelnika.

Stanivuković je u jednom trenutku, dok je kritikovao naše izvještavanje, rekao da tako radimo u njegovu korist, te mu činimo "medvjeđu uslugu". Ostaje nejasno šta je gradonačenik Banjaluke tim htio da kaže. 


Podsjećamo, odbornik PDP-a u Skupštini grada Banjaluka Ivan Begić vrijeđao danas odbornike većine i nazvao ih fašistima, a najgrublje je izvrijeđao i ATV, čije radnike je nazvao "umobolnim".

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)

  • 23:20 Ноћни програм

    Ноћни програм