Gradonačelnik Banjaluke

Stanivuković nastavlja sa izvođenjem performansa

  • Извор: АТВ
  • 05.08.2022. 18:47

Da se više bavi performansima nego rješavanjem problema u gradu ponovo je pokazao banjalučki gradonačelnik. U autobusu simboličnog naziva dovezao se potpuno besplatno. Za razliku od građana koji danas plaćaju najskuplje karte u regionu, zahvaljujući upravo Drašku Stanivukoviću. I danas se po običaju bavio odbornicima SNSD-a. Zasmetalo mu je i to što su se SNSD-ovi odbornici prije nekoliko dana provozali autobusom kako bi ukazali na najskuplje karte gradskog prevoza u regionu.

- Autobus ko to tamo krade u punom kapacitetu počeo da radi došao po svoja dva prva putnika naša dva divna, draga lijepa profesora Đajića, Amidžića da ih odvede direktno do Tunjica - izjavio je Draško Stanivuković.

Stanivuković za svoje neuspjehe krivi sve osim sebe poručuje portparol SNSD-a. Radovan Kovačević ističe i da se gradonačlenik ne mari za građane već se bavi jeftinom političkom manipulacijom. Podsjeća Kovačević i na neispunjena predizborna obećanja. 

- Sram i stid da vas bude što ste obećavali da ćete se voziti gradskim prevozom, a vozIte se gradskim prevozom samo onda kada ponovo ne rješavate probleme banjalučana nego se bavite svojom jeftinom političkom manipulacijom. Jedina stvar koju mogu da vam priznam da ste došli u autobusu na kojem piše "Ko to tamo krade" aluzija očigledno na film Slobodana Šijana "Ko to tamo peva" ali moram da vas podsjetim da su i u tom autobusu bili oni koji su pjevali kao što su u ovom autobusu oni koji kradu koji su banjlučani nwšto obećali, a ništa nisu ispunili - kaže Radovan Kovačević.

Iza mene su djela, a iza Stanivukovića upropašten grad, odgovara Vlado Đajić. 

Putem svog instagram naloga oglasio se i snsd-ov odbornik u skupštini grada Srđan Amidžić. Uz fotografiju Draška Stanivukovića napisao je "Ne može on bez mene. Brinem".